Yalicapkini Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 selamlar us cd keyi ile kayıt olanlar simdi oynuyormu yoksa bekiyorlarmı? bekliyorlarsa ne zaman basliycak acilmaya accountlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 EU'da oynamak için diyorsun herhalde? ben şahsen bekliyorum hala. herhangi birşey de söylenmedi şu tarihte açılacak acc larınız diye.final beta başladığı zaman, fb da belli olmaz ne zaman başlar.. :/[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 Aralık 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bende cd key alıcam ama ne zaman acilcagi muamma yaw fb ne zaman baslar belli degil Us cd keyi ile us serverlarina girsem cok kascak biliyorum napsam acaba off bea gerci EU serverlarınında kasmayacagina dair bir sey yok w3 un europa serveri kasiyor bazen cok anca sakin olunca 150 ping aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar