captain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sensual awakening, numbing feeling's dead, conception's romanticised, synthetized broken heart's to bled, without emotion, your heartstring's played, strummed and severed to the tune of a tragic serenade, a tragic chorus without emotion, your hearstrings break, snapped and severed to the tune of a tragic, sad-cliche. no love lost, when all is said and done, there's no love lost. the low cost of loving, amorous travesty, human frailties and weakness are easy prey, how your poor heart will bleed. -Carcass-[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bana mezar taşı çok sırıtıyormuş gibi geldi.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kürekte yerde yatıyomuş gibi durmuyo da arka tarafından yere saplanmış gibi duruyo. Daha iyi bi kürek resmi bul bence[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bir de kafayı resimden kesip arkaplana yapıştırırken çok düz kesmişsin.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 *!ağlamaktadır* critical update yazdım. büyük harfle yazdım... ne yapmam lazım okumanız için nee!!! *!hıçkırır* kritik ve eleştiriye hasret kalmış tiara. abanınız.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Abi cidden kürek olmamış =) Horace, abi eğer birşey yazmazsanız kritik ve eleştiri istiyorum sayılır diyor, neden ağlıyorsun sen?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Abi siz anlamıyorsunuz ki ? Tia var resimde, bakın ne kadar yakışıklı.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar