SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 pontipati said: SenariouS said: windowz application yazmaktan para kazanabiliyor mu insanlar turkiyede windowz app yazarsan sana windowz phone veriyodu geçen sene mi ne iyi ki bi typo yapmisiz ha sadfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 o cumleyi kurmamin sebebi yanliz Mobil sektorde baya farkli firmalarda calistim trde. Genelde geldiklerinde Android, iOS ve 1-2 sene onceye kadar blackberry isterlerdi. Sonra blackberry kayboldu ve gecen seneye kadar bile anlasmalar genelde iOS ve Android uzerine olurdu. Firmalar istemeye basladi mi demek istemistim. Cunku genelde yeni bir platform daha fazla demek sonucta. Pek cok firmada cok koklu degilse trdeki bir avuc windows phone kullanicisi icin isteyecegini dusunmuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 android > windowz sürecek ilerde de bence, mesela windows yeni tel çıkaracakmış, ucuz bişey. ilşletim sis. oalrak android kullanacakmışsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 onu yapan nokiaydi satin almadan sonra ne oldu bilmiyorum. ama nokia android telefonla giremezdi markete o donemde. Windowsun hibeleriyle yasiyordu. Bide curveler girmeye basladi yavas yavas. Guzel seyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bazen mecburen windows store için app gfeliştirmek durumunda kalıyor şirketler. Biz mesela windows tabletlerde çalışmasını planladığımız ,yurtdışında bir ülkenin sağlık bakanlığında kullanılacak ambulans programı geliştirmiştik. Tablette,desktop mode da programı açınca text alanlarına tıklayınca klavye otomatik açılmıyor windows 8 de.Ayarı falan vardır belki dedik,meğer klavye sadece metro app.lerde otomatik olarak çalışıyormuş.Şimdi store da yayınlamak için programı tekrar metro GUI ye uygun hale getiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bir front end developer olarak mobile geçmelimiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dark_Soul said: Androidi salla zaten illa mobil ogrenicem diyorsan, windows market veya ios kas, cebine 3 kurus para girer en azindan.ciddi olmadığını söyle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar