patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şimdi ben bir tema satın aldım böyle kurdum baya istediğim gibi oldu ancak çok fazla php bilen bir insan değilim kendi çapımda takılıyorum ve şöyle bir ihtiyacım var; tema %70 türkçe böyle arada ingilizce kalmış yerler var, onları türkçeleştirmek için gdiyorum öğeyi denetleden bakıyorum hangi php dosyasında sonra girip php dosyasından türkçeleştiriyorum. her zaman bu kadar kolay olmuyor çünkü geçen bir tane wrapper içindeydi türkçeleştirmek istediğim metin o da hangi php dosyasında tek tek aradım. böyle bir eklenti falan yok mu kardeş bu aradığın şey bu php dosyasında diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Adresinden Poediti indirdikten sonra temanın içindeki .po uzantılı dosyayı açıp teker teker düzenlemeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 deneyeyim bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 maddoq said: Adresinden Poediti indirdikten sonra temanın içindeki .po uzantılı dosyayı açıp teker teker düzenlemeye başla. benim işimi gördü dil değiştirmek için ama anlattığım işi yapan bir uygulama varsa o da baya güzel olabilir. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 patrickstar said: her zaman bu kadar kolay olmuyor çünkü geçen bir tane wrapper içindeydi türkçeleştirmek istediğim metin o da hangi php dosyasında tek tek aradım. böyle bir eklenti falan yok mu kardeş bu aradığın şey bu php dosyasında diyen? http://www.mythicsoft.com/agentransack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar