vimpir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Arkadaşlar ne zamandır kafama takılıyor mailbox a client eriştiği zaman daha önce indirmediği mailleri indiriyor. Başka bir client üzerinden gene aynı maille login olduğunuzda gene bütün mailleri indiriyor neye göre marklıyor mailleri mesela neden tekrar mailler gelmiyor yada outlook tan silince tekrar o mail düşmüyor gibi sorularım var belki birisi insanniyet namıma cevaplar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 pop3 olarak kullanıyorsanız ki o şekilde kullanıyorsanız outlook'da hesap ayarlarları>diğer ayarlar>gelişmiş menüden aşağıda teslim kısmından indirilen maillerin sunucuda ne kadar kalacağını belirleyebilirisiniz. örneğin mailleri outlook a indirdikten sonra diğer cihazlarda görüntülemek istemiyorsanız "iletinin kopyasını sunucuda bırak" seçeneğini kaldırın eğer etkileşimli kullanmak istiyorsanız sunucunu IMAP destekliyorsa IMAP olarak kurup o şeklide kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 google: pop3 vs imap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Beni yanlış anladınız yada ben anlatamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben bildiğin okumamışım ve ya arkamı dönüp okumuşum herhalde kaçtım ben bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Canın sağ olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar