wraog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bunları sırayla yükledim denedim ama hiçbiri bağlanmıyor yaw! Ama eski msn messenger bağlanıyor.(ver 6) İnternet bağlantınız yok diyip duruyo. Bi el atıverin gençler.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 msn 7 ne ara çıktı yauw ?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 iii deilmiş o we ara sıra açılıor[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 iii deilmiş o we ara sıra açılıormuş[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 beta'si cikti 7'nin.. official release yok henuz.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 7 Beta'da winklerde güvenlik açığı var, dikkat.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 MSN Beta 7 yi kurmamanızı şiddetle öneriyorum.Çünkü hem bir sürü bug var hemde GE-TA nın dediği gibi güvenlik açığı var.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Eh simdi msn 6 da çalışmıyor :P Bunu nasıl yeniden yüklerim ya?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 proxy kullanıyorsan iexplore ayarlarında ondan bağlanmıyor olabilir.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Abus, 08 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki: MSN Beta 7 yi kurmamanızı şiddetle öneriyorum.Çünkü hem bir sürü bug var hemde GE-TA nın dediği gibi güvenlik açığı var. ee niye kuruyoz ozaman enayimiyiz biz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben suanda 7 beta kullanıyorum. tek sebebi de window frame i kapatabilmek, cok gusel bir goruntu veriyo gercekten msn e. Ama sizin kurmamanızı öneririm çünkü hatalı. yani biraz daha bekleyip tam versionu cıkınca download edin. ben su anda sorunsuz kullanıyorum ama daha önce peoblemler yasamısdım. senin baglanamama olayın proxy den olabilir. yerel ağ ayarlarından proxy sunucusunu iptal et. baglanabilirsin.[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben beğendim yalnız chat penceresini kapatınca hata werio biraz o gıcık etti ama el yazısıyla yazma filan süper olay resimler büyüüük ve animasyon çıkıo fln :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 betası çıktı çok deyşik özellikler war çok iyiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 dün 7.0 ' ı kurdum alışamadım garip geldi titretiyor ekranı falan sonra sildim 6.2 ye geri döndüm acıkcası beğenmedim 7.0 ' ı.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar