BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben civcivli (beginner eventli işte) 2 adama level atlattım dün ama manner falan artmadı nasıl oluyo bu?[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 LvL 35+ olman gerek manner alabilmen icin.
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ne işe yaradıgı kesin olarak biliniyomu bari bunun yok daha iyi item çıkıyo falan diyolar ama eminmiyiiz yoksa boş laflar mı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Diyorlar ama bilen yok mannerim 50 lvl 61 mage arkadaşımın ki 2980 ama ban shard cıktı ona kek hemde 50 şer tane gem oynadık hala anlamış değilim mannerin tam faydasını.......[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ne mannermiş. "Uzayda hayat varmı" sorusu gibi merak edilen bi konu oldu.. Bence boş şey bu manner. Bi işe yaramıo.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :lol: bugün 2m harcadım sb upgrade etcem diye elde var 0 =P bide mannersız bi iş yapmam öle[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar