Chemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bi yerden duyddum Np'en 2k olursa 24 saatte 500k coin geliyomus.Bu konuda bilgisi olan varmı?
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O öldürdüğün adamlardan çıkan paralardır. Czde adam öldürdüğün zaman yanlış hatırlamıyorsanm öldürdüğün adamın cebindeki paranın yarısını alıyordun. Ben böyle alaka kurdum. Ama np 'i 2k yapmak kolay bişey değildir.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Chemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 onu biliyorum ama bu farklı
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kolayı var arkadaşını alcan cz ye orda paso kescen paso kescen :D ahah np :P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ona np transfer diolar :P yakalanırsan ban.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Muahehay.. . Bu Türk milletinin aklı neden kolay yoldan para kazanmaya bu kadar çok çalışıyo ya :D:D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar