mamamamamalik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben subaru çünkü hem dört çeker hem de cip ama touranın da avantajları var. subarunun en iyi rengi de lacivert altı koyu gri[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir konu açarken başlıga dikkat etmen gerekiyor. cok uzun yazma ve konunun anahtar kelimelerini içeren bir başlık olsun bu yuzden kısalttım.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bide soru işareti çaksaydın sonuna. ben Subaru Forester diyorum. güzel bi aile arabası.Çok şık[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tabiki Forester hatta eski kasasından olursa daha makbul =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 subaru derim ben[signature][hline]Resistance is futile
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 subaru daha ii ama ben touran derdim[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
sbora Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bence subaru. forester in 2.0 turbosunu kullandım bi süre çok sağlam araç. turbosuzuda öledir[signature][hline]Snowboy
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 subaruda bi motor yapti hepsinde ayni motoru kullaniyo bence bu katagoride wv daha mantikli ve daha sekil...
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Heh vw hepsine ayrı motormu takıyo?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 vosvos derim. aslında teknoloji olarak falan bakılıdığında forester çok daha üstün ama. alman arabasından şaşmamak gerek :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Öne çıkan mesajlar