mamamamamalik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben subaru çünkü hem dört çeker hem de cip ama touranın da avantajları var. subarunun en iyi rengi de lacivert altı koyu gri[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir konu açarken başlıga dikkat etmen gerekiyor. cok uzun yazma ve konunun anahtar kelimelerini içeren bir başlık olsun bu yuzden kısalttım.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bide soru işareti çaksaydın sonuna. ben Subaru Forester diyorum. güzel bi aile arabası.Çok şık[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tabiki Forester hatta eski kasasından olursa daha makbul =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 subaru derim ben[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 subaru daha ii ama ben touran derdim[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bence subaru. forester in 2.0 turbosunu kullandım bi süre çok sağlam araç. turbosuzuda öledir[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 subaruda bi motor yapti hepsinde ayni motoru kullaniyo bence bu katagoride wv daha mantikli ve daha sekil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Heh vw hepsine ayrı motormu takıyo?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 vosvos derim. aslında teknoloji olarak falan bakılıdığında forester çok daha üstün ama. alman arabasından şaşmamak gerek :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar