Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Kara Su Kara su için çarpışılıyor Bir fikirin uğrunda binlerce can bir yagmur damlası Gıbı savruluyor ölümün avcuna Küçük Kız ise umursamaz parkında Dolaşıyor yalnız yalnız Mantıklar savruluyor bir bir Tüy tüy! Sessizlik kaplıyor gözlerin perdesini Çekiyor yada yırtıyor!Hatırlamıyorum artık! Küçük kız ise umursamaz parkında Dolaşıyor yalnız yalnız Hiçlikle yokluğun savaşı Kan ve kan içicilerin direnişleri Bir kara su için hissedilen umutsuzluk sarıyor İnanan yada inanmaya başlıyan cılız ama savunmacı bedenleri! Küçük Kız ise umursamaz parkında Dolaşıyor yalnız yalnız Bir Tek söz bir istek Kara suyun lanetinde bir rüyada Savaşılan tüm onursuz oyunlar açılıyor Bir kumar masasındaki hilecinin eli kadar hızlı ve kafa karıştırıcı Küçük Kız ise umursamaz parkında Dolaşıyor yalnız yalnız Lanetin sonunu göremiyicek kadar! Hırsın evlatlari savrulmuş tüm çöl bedenlerine Susuzlugun aşkında tek tek bir bir uçuruma yakın bir kabusta Küçük Kız ise umursamaz parkında Dolaşıyor yalnız yalnız Körpe bedenleri vareden ve kendi başına bir toprak Hırsın evlatları katıyor önlerine uçuruma doğru Kara suyun rüyasına inanmış sürüklenen birer körpe savaşçı Küçük Kız ise umursamaz parkında Dolaşıyor yalnız yalnız Buğulu bir toprak birde cam kadar parlak gökyüzü İnsan umudu arar şimdi diyen melodilerin tınıları Silik bir yazıtı andırır sürü sürükleniyor Uçurumun toz ve diken dolu boşluğuna Küçük kızın ince bir gülümseyişi Gökyüzünde umutsuzluk damlalari Kurşunların yemeğine hoşgeldiniz diyen Kin dolu gözler Bir bir savrulan günahlar Hepsi bir avuçta küçük kızın kah koynunda kah umursamaz yalanlarında Gökyüzünde ise umutsuzluk damlaları Ben bir günah buldum diyen İnsanlığın Kara suya düşkünlüğü! Ben ise bir iyilik yaptım diyen masum göz yaşları Bunların etkisini etkisiz kılan Tanrının kızı ölümde Gökyüzünde ise umutsuzluk damlaları Savaşan sessiz bir perde gibi gölge oyunlarını andıran masallar Ne için tüm bunlar diyen yaralanmış yerde yatan bir asker Kara suyu gösteren serap dizeleri Çevrelenmiş gökyüzünde demirkanatlar Ve hırsın evlatları Gökyüzünde ise umutsuzluk damlaları Bir resim daha çizerim diyen ruhlar Umut için şafağa bakalım diyen yaşlılar Ve Mabedlerin her birinde bir dua ve yardım haykırışı Ölüm ise yavaş yavaş sokulmakta.... Gökyüzünü yaran sesler ve umutsuzlugun hırsın evlatlari ile Uzun eski bir antlaşması YErde yatan askerin son üçlük bir dize gibi olan kalp atışları Tek bir kalp atışı İnletiyor savas alanını Sessizliği yaran hırsın evlatları Ve gözleri dönmüş para baronları Ne yapıcagını bilmez bir masum cocuk Su tasıyor kuyudan evıne Atlıları andıran ayak seslerı Inletıyor masum korpe bedenlerı Gokyuzunden yarılan yanan damlalar DUstugu yerde derın ızler bırakırlar dıyen ruzgarın acı sozlerı Cocuk kuyudan asagıya dusme gıbı hıslerle uyandıgında yatagında Sessızlık opup kokluyor annesının yerıne Ne aıle ne de Annesı Hepsı bır anda bır bombada sılınıp hayal de kayboldu dıyen kapının umursamaz gıcırtısı Cılız ayakları ıle kalp atısına yaklasır YErde yatan asker gozunde bır goz yası SIkı sıkıya sarılmıs bır avuc harıta Ve ıcınde bır kız arkadasına aıt bır resım Ne bır gunahsızlık ne de aklık var gozlerınde Dudagında bu kara suya lanet resıtalı Goz yaslarında ıse dogucak gune bır umut rıtuelı!!! Son soz tek ıstek savruluyor beyaz bır guvercının Gunesı andıran parıltılı Kanadında BARIS![hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar