SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://sqlfiddle.com/#!2/a8dbb/3 Simdi ben burda varyanti test1 e esit olanlari cekebiliyorum fakat varyantlari arasinda hem test1 hem test2 olanlari cekmem lazim. and koyunca okuz gibi olmuyo tabi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 tamam gerek kalmadi di halletti, tesekkur ediyorum buradan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 and değil, or yapmak istiyorsun aslında. Bu tarz sorgularda IN ve OR kullanıldığı zaman bu aslında union all yapmakla aynı noktaya geliyor. Eğer estetik kaygısı yoksa ve sorgu çok karmaşık değilse. Hatta bazen union all kullanımı çok daha performanslı olabiliyor; özellikle db paralel çalışabilecek durumdaysa ve datafile sayısı paralelliğe olanak sağlıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar