Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tamam iptal edilmiştir sipariş . Çok sinir ama 8 euro çekiyorlar iptal etmem rağmen sinir bozucu bir durum ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 26 Aralık 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 fransızlarda iyidir turklerde iyidir bilmem anlatabildimmi bizde sipariş vermiştik maillerimize bile cevap vermediler alapage den sipariş vermenin yanlış oldugunu yazıyorduk ransılarında iyi turklerinde iyi oldugunu duyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 neden iptal ettin?bende mail aticam 2-3 güne hala cdkey yok bende gerçi numaram 481 le başliyo ama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Söylentilere göre (burdaki değil battle.net) ayın 27sinden sonra her an final beta başlayabilirmiş . Ben normal shipping verdim bu final beta keyin gönderildikten 5-10 gün sonra gelmesi demek , şu saate kadar daha göndermemişlerdi bu saatten sonra gönderseniz o final beta anca oyunun releasine yetişir dedim . Böylece siparişi iptal ettim ve bu sabah etradecenter.us dan 5 dkde us cdkey aldım ve euya transfer ettirdim . Shipping vsylede daha fazla uğraşmadım artık final beta gelecek ve geldiğinde ben açıldığı an oynamaya başlıycam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Final Beta başlayana kadar parti parti yolluyorlar. Bu yüzden bu ay sonuna kadar paketleriniz elinize geçmeyebilir. Yoladıklarında da 3-5 gün içerisinde (benimki 3 günde geldi) geliyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hmm o zaman bende de patlayabilir final beta başladıktan sonra gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaşlar merhaba, bende alapage'den sipariş vermiştim benim cd key bana ulaştı. Bence detaylı bir mail gönderin alapage'e ingilizce ve durumu anlatın bilgi isteyin. Cevaba göre son kararınız verin, bana cd key gelmeden önce gelen mailde gecikmeden dolayı özür diliyorlardı, bir takım sorunlar yaşamışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Biraz Blizzard'dan kaynaklanıyor durum. Oyunları dağıtıcılara parti parti yolluyorlar. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, bütün preorder kit'ler yollanmadan final beta başlamayacaktı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 işallah ole olur Qui yoksa elimde patlar anca release e yetişirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar