RedBullBursa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Arkadaşlar ben bu oyunu 1 aydır oynuyorum ve verdiği 1 aylık beleş accaunt bitmek üzere kredi kartıda kullanmak istemiyorum ve SWG game cardlardan arıyorum bursalıyım nereden edinebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.(Her yer olabilir.)Veya siz alın bana kargo ile gönderin cebinizden peş kuruş para çıkmasın.Bende en baş banka hesabınıza havale çıkartıyım.Kartın değerinin 2 katını vereyim nası teklif.İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.(Şu yılbaşında kardeşinize bi kıyak yapın.) :((([signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 neden card kullanmak istemiosunki??? Korkuyosan bişi den kojamaaaaaaaaaaaaan soe napçak senin card ını ehehe :)[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yir yir ham yapar orcun bellimi olur makinalarini sen imal ettiysen herseyi yapabilir beceriksiz droid ureticisi mavi deve seni[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id Nebula - Daywalker Uthmatar DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar