Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 İlk oyunumuzda insanlardan geriye kalan son gemi Pillar of Automn'un yok edilmesinin ardından mahluklar konseyi gemiden bir kaçak olduğunu öğrenir ve olayın sorumlusunu sorguya tutar ve sizi tekrar bulmak için birileri geri gönderilir. Oyun çok güzel grafikler ve sesler için diyebileceğim hiç bir şey yok. Fakat evde dolanan "usta" lakaplı varlıklar yüzünden şu anda bakamıyorum. Çıkış tarihi 9 Kasım, fakat emule'dan indirdim şimdiden. Yalnızca konuşmalar fransızca :) Onun haricinde tüm yazılar baştan sona İngilizce. Zaman bulup oynayabilirsem daha ağız sulandırıcı yorumlarda bulunurum.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Fazla oynayamamakla beraber; Dağ taş tepe demeden haldur huldur koşuşturan, bir topu bir yolcu koltuğu bir de şöförü bulunan klasik aracımızın kontrolü halo 2'de normalleştirilmiş. Halo 1'de oldukça zordu. Ayrıca bu aracın bir eskisi gibi seri top atan versiyonu bir de daha seyrek minik roketler sallayan versiyonu bulunuyor. İlk oyuna göre başka bir değişiklik de silahlarda. İlk olarak elimize verilen iki silah, seri atış yapan ama atış yaparken namlunun sürekli yukarıya kalktığı bir silah ile 3'er mermi atan aralarda biraz bekleten bir cihaz. Bunların dışında bir de pompalı tüfek var. (zaten her daim favorim ;)) Uzak mesafelerde hiç bir etkisi yok fakat dar alanlarda hastasıyım... Gördüğüm kadarıyla mahluklar falan biraz daha dirençli, daha zor ölüyorlar. Spoiler tadı verip de tadsızlık yaratmamak için çok genel geçiyorum fakat 2. bölümdeki hariyata bayıldım. Çok geniş bir alan araçlarla haldır huldur koşuşturuyorsunuz falan. Bunların dışında bir ek yok şimdilik... Diliyorum ki oynayacak zaman bulabilirim.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Dün gece x-boxda bitirdik arkadaşla çok havada kalan bi son idi onun dışında mükemmel olmuş. ilkine göre farklara gelince artık cift silah kullanma konsepti gelmiş (çift smg (yeni silah) plasma pistol-rifle needler gun kullanılabiliyo bunların kombinasyonu var) ha bide sonunda force sword kullanabiliyoz. konuyu soylemiycem spoiler olur ama yine MASTER CHİEF(bu adam bana hep macerayı seven adamı hatırlatıyo) ayılıklarına devam ediyo. bu arada hep chief ile oynamıyoz.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... [Bu mesaj ursusarctos tarafından 13 Aralık 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Çift silah ile oynamak benim için mükemmel bir eklenti olmuş. Hatta favorim çift SMG ile ortalıkta koşturmak :) Ayrıca master chief ile oynamadığım bölümler oyunun akışı namına biraz bölücü olmuşlar. Bir an önce bitse de master chief ile oynasam diye kasıyordum hepsinde. Ben pek oynamadığımdan bitiremedim henüz. Tek başıma çok fazla bölüm geçmiyorum zaten, genelde eve bir arkadaş geldiğinde oynuyoruz. Önce benim son kaldığım bölümü bitirip, yeni bölüme iki kişi başlıyoruz falan... Onun dışında da pek fazla oynadığım söylenemez ama çok az kalmış olması lazım oyunun sonuna. O yüzden bitireyim bare bir ara başına geçip. Bu arada toplamda kaç bölümden oluşuyor oyun? İlk oyun bariz şekilde 10 bölümden oluşuyordu ama bunda pek belli değil. Benim yaklaşık 12. bölümde olmam lazım. Bunların haricinde oyunun ana menüsünü ilkine göre beğenmedim. Bir de oyun içi aksiyonlar ilkine göre daha karışık. Aslında bu yüzden biraz daha gerçekçi olmuş diyebilirim. Aksiyonun içerisinde kayboluyorsunuz falan :p İlkine göre daha karışık olsa bile harita labirent gibi değil. Yolunuzu rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Sadece girdiğiniz çıktığınız yerlere biraz dikkat etmeniz gerekli o kadar.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 halo nedense beni the flood bolumunden sonra baymisti yaptiklari tek sey mass unit yollamakti o kadar yani biraz serious sam oynuyomus gibi falan hissettim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 :) Öyle zaten, ama bazı bölümlerde araçlara biraz daha ağırlık verseler güzel olurmuş. Çünkü Halo 2'de iyice güzelleşti araç olayı. Yabancı araçlara atlayıp kullananını dışarıya atabilir, dövebilir ya da araba bomba yerleştirebilirsiniz (sanırım her biri farklı tip araçlarda oluyor) Ama oldukça güzel oyundur Halo ve Halo 2. Halo 2'nin de en sevdiğim yanı araçların daha d geliştirilmesi. O warg mıdır nedir? Klasik asker aracı işte... Onun hem top atan hem de roket atan versiyonları var mesela. Ayrıca kullanmak ilkine göre çok daha kolay. Normal araba gibi dengeli ve sağlam gidiyor. Ayrıca aracı devirdiğinizde friendly unit'in üzerine deviremiyorsunuz. Ölmüyorlar. Kaçıyorlar falan.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet araca tutunup adamları dövüp aracı ele geçirmek çok eğlenceli. [spo1=oyundan enstantane]alien consulerlarından birini bu şekilde öldürmüştük tutunup tepesine vura vura :D[/spo] ama hiç bir şey scorpion tankın verdiği zevki vermiyo[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Dün sağolsun Kenderleme bizdeydi. Oturduk biraz xbox başına. Bir ara halo 2 açtık, zaten 1-2 bölüm sonra oyun bitti. Oyunun bitiminde credits bölümünde bir ara kafamı çevirdiğimde "supernova.org" gibi bir adres gördüm gibime geldi ama pek emin değilim. Yarım yamalak bir şeyler görüp uydurmuş da olabilirm. İncelemeye alacağım ama tembelliğimin geçtiği bir ara. Ayrıca halo 2 biraz karışık haritalara sahip gibi geldi bana. Sanki halo 1'de daha rahat buluyorduk yolumuzu. Ama yine de çok güzeldi :) Doyum olmaz aslında bu oyuna...[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 AI...[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 AI? ne demek bu? Okuyunca "aye!" sözcüğüne benzer bir şeyler telaffuz ettim -ki çok severim kendisini- Çıkartmam gereken başka bir anlam var mı?[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ai = artificial intelligence / yapay zeka? arcane yapay zekadan yakiniyo sanirim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ha evet artifical intelligance... 1.sine göre çok daha gelişmiş. Kenarlara kaçıyorlar falan. Evet evet... Gelişmiş yapay zeka var. Oldukça tatmin ve sinir edici. Hele ki bir araçta giderken üzerinize atlayıp beyninize beyninize vurmaları hiç de hoş değil![signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar