Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaşlar, mümkün olduğunca tarif edicem, baya bilindik bi şarkı. Nakarat kısmı I don't wanna knooow diye giriyor, sonra 1 cümle daha var, o kadar dinleyemedim şarkı bitti. Duduptas duduptas var arkada şarkı boyunca, pek de enstrüman yok zaten. Neydi adı ya?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 If you're playing me, keep it on the low falansa, Mario Winans - I Don't Wanna Know[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hemen bakıyorum, oysa süpersin, değilse de teşekkürler =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Jester Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 penth sen öyle duduptas duduptaslı şarkı dinlermiydin? yakıştıramadım walla[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Oysa da superim, degilse de superim hayret bir sey. Heheheh. Ama muhtemelen o. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Oo, ne diyon abi ben medeniyetler kesişmesiyim, dün Sanat'ta fasıldan geldim be haha =) bknz : Fasıldaki Metalci Sevmem böyle hophop müziği, ama bazen ortama uyuyo :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseRa_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Obarey, harikasın abi buymuş cidden P. Diddy feat. hem de, oh oh hahaha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Delanoresse, 26 Aralık 2004 01:06 tarihinde demiş ki: o sarki o da, bence you should really know pent. the pirates. Espri irenç de pirates ı anlamadım =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Espri degil o, ahaha yaran diyalog oldu. The Pirates adli grup sarkiyi aynen alir, You Should Really Know adi ve farkli liriklerle kaydeder. :) Don't Want You Back ve Fuck You Right Back gibi. Iyy ne igrenc sarkiydi o bu arada. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hahahaha harbiden yaran diyalog olmuş =) Onu da dinliyim bi ara merak ettim şimdi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 7505 i ara dinlet şarkıyı shubuo cebine yolalsın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Şarkının adını bilmeden çalamıom işte =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Öne çıkan mesajlar