Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaslar Altta Mozilla FireFox Adlı Topic i incelerken Aklıma Geldi Bu Atesli Kurtu Kullanların Dikkat Etmesi Gereken Bir Olay Var Cogu Kisi Bazen Acc sini Acık Unutuyor Cafelerde ancak Cerezleri Silmeyi Asla Ihmal Etmeyiniz .[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 26 Aralık 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eyvallah saolasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eheh geyyik.com direk dikkatimi çekti ve aklıma geldi , niye gelmez oldun ? hatta bide şarkı ; sen gelmez oldun , sen gelmez oldun , sen gelmez oldun yariiiiim gözlerinde....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Gelmem Tabe :D Fıkra bolumu bostu ne guzel post kastım adamlar dalga gecti sildi fikralarimi gelir miyim bidaa[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 adamlar beyenmemiş abicim :) sansür sitediler :) sonrada sildiler :) olur öle şeyler :D gel sen başka mesajlar var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar