nugury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yav bnm bilgisyar. p4 1.5 tray işlemci 512ddr kingston 9600xt asus 128 ddrasus ekran kartı agp8x asus ana kart bu bilgisayarımın smdiki ozellkleri bi ara upgrade etmiştim.fakat bie yavaslık var her konuda duselmio oyunlarda sorun yapıo bilgisayrcı da cozemedi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İşlemcin ve ramler az, İşlemci en az 2.4 -2.8 olsunki yavaşlama olmasin ekran kartin gayet iyi ramler de 1024 yaparsan dual channel daha rahatlarsin[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 512 ram azmı be[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ne bakımdan çok yavaş doom3 high da oynuyorsun Öyle yavaş mı yoksa masaüstünde bile her daim yavaş mı ??? 2. si ise harddiskinde bir sorun vardır...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 512 rame az diyen kardeşim bu devirde az ram 256 dır oda xpde bu 1.işlemciyi artırması iyi olur diğer sistem bileşenleri iyi .fakat çok aşırı yavaşlama varsa önce format at ,xp kur service packleri yğkle,haftada 1 defrag yap,bütün donanımlarının son sürümlerini edin.performansın kat kat artacaktır..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nugury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hardisk im biras sorunlu ama.her zaman yavas.doom u en dusuk te bile oynayamıom.internet yavas.hersy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Helcaraxe, 24 Aralık 2004 10:50 tarihinde demiş ki: İşlemcin ve ramler az, az? azlik kavrami kullanmayali degismis sanirim :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nugury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 40 gb hardiskin 17 gb si bos.cpu usege 0-2 deişio.bi dosya acarken 60 lara yaklasıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Helcaraxe, 24 Aralık 2004 10:50 tarihinde demiş ki: İşlemcin ve ramler az, İşlemci en az 2.4 -2.8 olsunki yavaşlama olmasin ekran kartin gayet iyi ramler de 1024 yaparsan dual channel daha rahatlarsin 1024 ram in gereksiz olduğuna inanıyorum ... şu aşamada hiç bir program 1024 ram diye yalvarmıyor :) ama işlemci 2.0 falan olsa iyi olumruş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 formatı çak bilader dinneme sen bu adamları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar