Reumer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evet farklarini ogrenebilirmiyim?? nedir aralarindaki fark? xp home orjinal var ama pro kullaniorum farkini bilmiorum ama home yuklemek istiorum :) (sp1 ve 2 yi rahat kullanabilmek icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dhcp ile ilgili farklar var..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 pro da daha çok özellik var çünkü :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 proda server programların bazılarını çalıştırabilisin. home'da neredeyse hiçbiri çalışmaz. home bazı client programlarını destekleme (mssql client gibi) home'da yönetimsel araçlar yarı yarıya azdır. zgrw'nin de dediği gibi özellik farkı var arada. bir ev kullanıcısı aradaki farkı anlamaz. (laptopumda home var, evde pro. şu ana kadar "ah be pro olsaydı" dediğim olmadı laptopla)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya daha çok var demek yerine açsanız nası olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben kendi adıma hepsini teker teker bilmiyorum. bildiklerimin de hazırda bir listesi yok. fakat ufak bir arama yaptım: sonuç (microsoft.com)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 pro ile home arasındaki fark sadece ofis ortamlarında hissedilir. yani birden fazla bilgisayarı lan bağlantısı yapacaksan proda bu çok kolay.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 pro ile home arasındaki farkları mum_chamber ın dediği gibi ev kullanıcılar frkedemez .... Bunu ancak bilgisyarı ofi gibi kullanan , iş amaçlı pek çok programı kullanan kullanıcılar hissedebilir ... pro lar iş çalışmalarına yönelik olduğu için daha çok özelliği destekler , (server g,b, şeyler) ama home lar ev kullanıcıaşrı için olduğundan fazla bişey desteklemez . Çünküinsa evde ne yapar ki ? Genel olarak internet e girer , oyun pynar , ara sıra word de yazı yazar ... Ama ofiste pek çok şey yapar[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 service pack 2'den sonra pek farkları kalmadı diye biliyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar