Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp dunyası

dark_dragon

Öne çıkan mesajlar

lisedeki fizik hocamın bi lafı vardı(hatta bu sırada Ardethe laf sokmaktaydı:)):
"frp bu dünyanın ne kadar ilginç olduğunu bilmeyenler içindir" diye
varmış bi bildiği ki portal açma planlarımı bikaç sene erteledim, dur bakalım.....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Release:Insomnia..... cık, olmadı:(
Deli_Haci in, Borbag out :hrr:
beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 22 Aralık 2004 03:17 tarihinde demiş ki:
Ahahah sufer :) Yok öyle seyler bizler adem ve havvadan geldik işte gerisi yalan.. :P

adem ve havva cok calismish olmali die düsünmüsümdür hep :)
bide bu zenciler/siyahlar nerden gelio dedigim vede
cok güneste kalmaktan renkleri bozulmushtur heralde die de düsündügüm oldu zamaninda :P
onun disinda kuranda yazdigi sölenen (ben okumadim bilmem) büyünün yasak olduguna dair yaziyida düsünürsek bi cesit büyünün varligina inanmamak gibi bi secenek yok :) tabi bu ne tür bi büyü nasil yapilio nasil edilio bilinmez.. (bilmekte istemem de sahsen dier taraf inanci olan biri olarak cehennem pek bana göre deil die düsünmüsümdür :P)
hangi iki peygamberdiki.. "biz onlara sözün gücünü verdikki kullansinlar" büyü(!?!) yapabiliolardi (Hz. Yakup ve oglumuydu tam hatirlayamadim..)
onun disinda gecmiste ne gibi yaratiklar oldugu konusu biraz karisik dünya 5milyar yasindamiydi milyonmuydu neydi.. bilinen ilk haliyle dünya tek bir kara parcasindan olusmakta idi teorisini kabul edersek.. ve su anki halini düsünürsek bazi kalintilarin olmamasi gayet normal :) onun disinda yukardada söledigim gibi yasini düsünürsek dünyamizin üstünde yasamish olabilecek canli türlerinin cesitliligi bizim algi kapasitemizin üstünde olurdu sanirim :) ha tabi bunlar elfler cüceler orklar dir demiorumda :p mutlaka vardir bisiler :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 26 Aralık 2004 10:06 tarihinde demiş ki:
O kutsal kitabi nasil okudugunu yada hangisini kast ettigini pek anlayamadim.

Kutsal Kitap'tan kastım "Kuran". Bu söylediğim sözler de benim okuyup yorumlamam değil din hocamın sözleri.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...