pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaslar bende Norton Ghost 2003 var fakat hic kullanmadım 2 adet diskim var suan sistemi yeni kurdum hersey ok sorunsuz calisiyor backup almak istiyorum 2.disk e ve tekrar kuracagim zaman bu diskten boot nasıl ederim baslangıc disketi filanmı gerekicek, ayrıca restore ederken diske kendi format atiyormu tesekkurler.[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 up, help me pls :([signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ilk once komut istemiyle acılıs Yapıyorsun daha sonra disk - to partion -> to image diyosun diskleri secip backup alıcagın yeri belirtiyorsun[signature][hline] Tek Amacım Yardım Kavga Degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar