Buddha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 KEdi için önümüzdeki 2 aylığına ucuz mama lazım. Alttaki pet reflex önerdi fakat et unu falan varmış. Biraz sıkıştım önümüzdeki 2 ay 2 kediyi doyurcak 10 kglık ucuz maların iyisinden lazım idareten. Bonacibo spariş ettim. 2 ay bunla idare etsinler. SAolsun varolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ucuz mama için en iyi alternatif Temizmama.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ordan aldım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ya bu bonacibo tadına baktım Royal Canin'den güzel. %39 kuzu eti diyor. Nasıl oluyor batar bu adamlar 15 kilosu 73 lira. İçeriğide bayağı başarılı. Türk markası diye ucuz ama içeriğine göre bayağı ucuz. Ayrıca 5kg 3 ayrı poşet halinde gelmesi ve poşetlerin fermuarlı olması çok iyi. Diğerlerini elle kapatırken bozuluyordu yada zor kapanıyordu. Bunda bir aparatı bir taraftan öbür tarafa çekerek açıp kapatıyorsun. Şuana kadar bayağı başarılı. Birde kediler üzerindeki etkisine bakalım. Umarım oda iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Buddha said: Ya bu bonacibo tadına baktım Royal Canin'den güzel. %39 kuzu eti diyor. Nasıl oluyor batar bu adamlar 15 kilosu 73 lira. İçeriğide bayağı başarılı. Türk markası diye ucuz ama içeriğine göre bayağı ucuz. Ayrıca 5kg 3 ayrı poşet halinde gelmesi ve poşetlerin fermuarlı olması çok iyi. Diğerlerini elle kapatırken bozuluyordu yada zor kapanıyordu. Bunda bir aparatı bir taraftan öbür tarafa çekerek açıp kapatıyorsun. Şuana kadar bayağı başarılı. Birde kediler üzerindeki etkisine bakalım. Umarım oda iyi olur :) Yedin mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hakkaten yedin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Her aldığım mamayı yiyorum ki :D Kalite kontrol yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 mamalarin cogunda ek protein kaynagi olarak ustunde yazana ek olarak yan sakatat urun bulunur ve cogunda bu domuz cigeridir. haberiniz olsun tadarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Buddha said: Her aldığım mamayı yiyorum ki :D Kalite kontrol yapıyorum :D Namessar said: mamalarin cogunda ek protein kaynagi olarak ustunde yazana ek olarak yan sakatat urun bulunur ve cogunda bu domuz cigeridir. haberiniz olsun tadarken. ggnore http://i.imgur.com/xwf7S3z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Domuz yemek beni bozmaz cigeri zararlı değilse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 dindar birisi degilim, ama bazi insanlar oyleler. dolayisi ile onceden haberdar olmak haklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yakın arkadaşlarımın online mama sitesi var çok temiz iş yapıyorlar, suadiye'de market de açmak üzereler. Direkt yazmayacaktım ama yukarıda bir site yazıldığı için yapıştırıyorum: http://mamaci.net - https://www.facebook.com/mamaci.net?fref=ts ben kefilim verdikleri hizmetlere ^_^ direkt iletişim'e de geçebilirsin hemen ilgilenirler muhtemelen acayip hevesle çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar