odchu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şimdi ben bir dvd indirdim bittorrentle, 10larca parçadan oluşuyor (winrar değil, 300mb lık video dosyaları) bunları windows media playera sırayla atarsam evet bütün bir film oluyor; peki bunu daha kolay bir yöntemi yok mu? ayrıca dvdlerdeki menu olayını kullanabilir miyim? ve nasıl, power dvd, win dvd vs. menu olayını açar mı? evet dvd konusunda pek bilgim yok, bilgisayarda izlemedim hiç, dvd playerlar için ise böyle bir sorun yoktu zaten, direk açılıyordu menu, flm vs.. edit: ayrıca dvd içinde iki klasör var; video_ts ve audio_ts; bu parça parça videolar video_ts içinde, audio_ts boş.. download tamamen bitti ve seste bir sorun yok.. peki bu audio_ts ne için? [signature][hline] [Bu mesaj odchu tarafından 23 Aralık 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar