Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ilk olarak cok usendim aramadim varsa allah belami versin. Viktorla terraria oynayacaz'da port acmak gerekiyomus. Normalde port acmayi becerirdim de bu sictigimin ttnet fiber internetinin tilgin modeminde beceremedim. ayarlari su sekilde yaptim, save settings diyorum. tilgin web uzerinden denedigim port checklerlar inatla port kapali diyor. utorrent'ten deniyorum mesela acik diyor ama gerci utorrent butun portlarima acik diyor ne hikmetse. nedir bunun caresi kullanan bilen var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 7777 yanındaki boş kutulara da aynısını yazıp denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 denedim ya yukarda aldigim sonuclari aynisini aliyorum. dmz ayarliyayim dedim dmz ayari da bulamadim sictimin modeminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 start end 7777 yap bi de üstte ip ler var source ip ye modemin ip sini gir 192.168.2.1 falan netmask 255.255.255.0 , alttaki de senin bilgisayarın ip si olsun. sonra windowstan manuel olarak buraya yazdığın ip yi gireceksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 su sekilde denedim, gene olmadi esh. bilgisayardan bakiyorum windows firewall kapali. baska bir antivirus programi kullanmiyorum zaten. anlamadim ne cins ismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar