oliwer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 E398 kullananan veya deneyen vatan evlatlarınadır lafım.. bana bu telefon hakkında bir şeyler yazarmısınız şu ara 128 mb t flash kart bi de bluetooth kulaklık da hediye veriyorlar. comments pls[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kart 64 mb veriyorlar hediye max takabilecegin kart 128 mb üstü yok onun dısında güzel telefon kullanmadım ama 6230 almadan önce baya bi kıyaslamıştım 6230 seçmemin 2 sebebi oldu birisi 256 mb kart takılabiliyor ve kart daha ucuz 2. si genelde nokia kullandım ve rahat geliyor ayrıca 2. el satarken nokia dısındaki telefonların fiyatı cok daha fazla düşüyor.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hepsiburada da ki 6230 yorumlarını okudum wap ilgili sorunlar falan var yazıyolar bi de video çekimi aksıyomuş?? aslında nokia tofaş gibi operatör ayarları falan sorun olmuyor[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 alım/satım sitelerinde ürün yorumlarını okuma bu x partisi hakkındaki eleştrileri x partisinin sitesinde okumaya benzer.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 doğru ajitasyon vardır kesin. nası 6230 performansı?[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 özellik olarak cok kastırmadım java yüklemedim daha ama pil ömrü mp3 calma fotograf cekme ses kaydı yapma radyo dinleme sabah alarm olarak yükledigim mp3 ü ayarlayıp uyanma ufak boyut ve nokia nın en ufak boyuta en fazla özellik koydugu telefon olması itibari ile ve cok hızlı şarj da olmasınıda eklersem verdigim paraya degdi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bende dynamic'e katiliyorum ve nokia ownz diyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eweet ufaktan nokia ya ya doğru kayıyoruz :) ya meret motorola da herşeyi beleş veriyo kulaklık kart falan.. du bi de fiyatlara karşılaştıralım[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 şişkin olması cok önemli değilse ve concon olmasıda - puan teşkil etmiyor ise fiyat/performans olarak şu an en iyi düzeydeki nokia 6600 zaten yenisi cıktıgından da fiyatı epey düştü ama ben 6230 aldım ehe çünkü cep telefonu ismine hitap etmeli yani büyük telefonları her cepe koyamıyosun :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yalnız motorolanın plastik kalitesi tuşları falanda epey alevli.. bana 6230 la çektiğin bir foto veya mpeg yollarmısın en iyisi görüntüden karşılaştırmak. benim paticiğin albüm bölümünde 6600 la olan resimler var fena diil[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: DynamicK, 26 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki: şişkin olması cok önemli değilse ve concon olmasıda - puan teşkil etmiyor ise fiyat/performans olarak şu an en iyi düzeydeki nokia 6600 zaten yenisi cıktıgından da fiyatı epey düştü ama ben 6230 aldım ehe çünkü cep telefonu ismine hitap etmeli yani büyük telefonları her cepe koyamıyosun :) onun icin 7610 uygun diyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar