Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harddisklerde, NTFS ile FAT32 dosya sistemleri arasindaki farklar nelerdir?

Core

Öne çıkan mesajlar

forum filan çok güzel de, bu tarz konularda arama yapsak hani.. ne biliyim google falan?

sonuçta bu kişisel görüşe bağlı bir konu değil ve burada konuşulması biraz yanlış gibi. en azından -ben- "hadi bakalım kim biliyor bunu?" tarzında açılmış bir konuya cevap verme taraftarı değilim..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman cevap verme arkadasim.
eskiden "forumda arama yap" denirdi, simdi bazi arkadaslar asmislar kendilerini "internette genel arastirma yap, google i kullan" falan demeye baslamislar..
arkadasim harcanma sen burda bence..
bu forum yanlizca tartisma platformu degil ayni zamanda bilgi alisverisi de yapilan bir yer.
11/18/01'den bu yana bunu anlayamadiysan zaten pek bisey dememe gerek yok, sen takil yani..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

yapabileceğin birşey var aslında,
önce benim o tarihten bu güne birşeyler anlamış olabileceğime inan, daha sonra tavsiyelerimi takip et.

Ek: senin de söylediğin gibi forum bilgi alışverişi yapılan yerdir, faq ya da [email protected] değil.. foruma açılması gereken konular "şunu araştırdım ama bulamıyorum" ya da "şu konudaki fikriniz nedir?" tarzında olmalıdır. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Aralık 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu Windows hakkındaki sorulara sorabilirdin..

ve ayrıca nedir o "takıl sen." tribindeki irc mesajları ? Hiç sevmediğim şeyler. En azından şu anda buranın modu bensem, ve kuralları az çok ben belirleyebiliyorsam, allaşkına böyle gereksiz şekilde tartışmayalım lütfen..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...