Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Nelerdir? :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ntfs daha iyidir,daha gelişmiştir (çok açıklayıcı oldu =) )[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 forum filan çok güzel de, bu tarz konularda arama yapsak hani.. ne biliyim google falan? sonuçta bu kişisel görüşe bağlı bir konu değil ve burada konuşulması biraz yanlış gibi. en azından -ben- "hadi bakalım kim biliyor bunu?" tarzında açılmış bir konuya cevap verme taraftarı değilim..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 o zaman cevap verme arkadasim. eskiden "forumda arama yap" denirdi, simdi bazi arkadaslar asmislar kendilerini "internette genel arastirma yap, google i kullan" falan demeye baslamislar.. arkadasim harcanma sen burda bence.. bu forum yanlizca tartisma platformu degil ayni zamanda bilgi alisverisi de yapilan bir yer. 11/18/01'den bu yana bunu anlayamadiysan zaten pek bisey dememe gerek yok, sen takil yani..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yapabileceğin birşey var aslında, önce benim o tarihten bu güne birşeyler anlamış olabileceğime inan, daha sonra tavsiyelerimi takip et. Ek: senin de söylediğin gibi forum bilgi alışverişi yapılan yerdir, faq ya da [email protected] değil.. foruma açılması gereken konular "şunu araştırdım ama bulamıyorum" ya da "şu konudaki fikriniz nedir?" tarzında olmalıdır. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Aralık 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 @mum: guzel hayaller bunlar.. // evet konumuz bolunmesin.. Harddisklerde, NTFS ile FAT32 dosya sistemleri arasindaki farklar nelerdir?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bunu Windows hakkındaki sorulara sorabilirdin.. ve ayrıca nedir o "takıl sen." tribindeki irc mesajları ? Hiç sevmediğim şeyler. En azından şu anda buranın modu bensem, ve kuralları az çok ben belirleyebiliyorsam, allaşkına böyle gereksiz şekilde tartışmayalım lütfen..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Google Search : fat32 vs ntfs Google'da arama: fat32 ntfs farkı ilk sayfa sonuçlarının bazıları: PcNet Türkçe Donanım haber kullanıcı yorumları[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar