sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ben de 20 yıllık eski püskü bi dağ bisikleti ile başladım buralarda fink atmaya. İyice açılana kadar da almayı düşünmüyorum bisiklet. Gidiyo işte bu. Ön dişlide en büyük dişliye geçmiyor zincir, bi o sıkıyor canımı ama sorun değil. Bir de boyuma pek uygun değil sanki 186 cm boyum, bu bisikleti 170cm birine göre almışlar. Belki de bir iki ay buna bindikten sonra alacağım bisiklet bana çok daha mutluluk verecektir, kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 elime para geçti bütçeyi 1200 liraya çektim var mı tavsiye verecek arkadaş yarın gidip alayım erimeden para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 giant escape city alıyorum 2. el 1000 liraya http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-giant-escape-city-sehirden-kacisiniz-aksesuarlar-dahil-169175432/detay şu ilandan birazdan gidip bakmaya gidicem boy 190 kadro 61 oluyor bana iç bacakla vs ama b ugiantlarda L olur dediler 190 boy'a yine de tam ögrenemedim birşey söylemek isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 pazarlık yap 900e al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 yapayım mı adama baktım whatsapptana konustuk atatürçü bir kardeşimiz çıktı yapayım mı sünnettendir dimi pazarlık bir de alet nasıl şimdi iyi midir giant güzel dediler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ederi 800-850 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 temize benziyor sram var üstünde sramlar hakkımda hiç bilgim yok : ) bir şey diyemicem o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 neyse aldım az önce yesilkoy florya yeşilyurt sahilini gittim bayıldım alete tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Beyler bunu düşünüyorum ne dersiniz? Hem yüksek bütçe istemiyor, hem 28", hem de fitness amaçlı alacağım arada ataşehirden caddebostana inerim vs. Bugün metro cash&carry'de gördüm, tekerler ince, rengi de hoşuma gitti. http://www.hepsiburada.com/liste/bisan-calves-28-erkek-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporbiscalves26&categoryId=27058700&SKU=SPORBISCALVES26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Daha onceden de belirttigim gibi onemli olan markadan cok kullanilan parcalar. Vitesler, fren, cantlar vs. fiyati asil etkiliyen bu parcalarin fiyatlari. Verdigin linkte hicbirsey yazmiyor parcalar ile ilgili. Soyle bir ilk bakista en ucuz frenleri, vitesleri kullanmislar gibi gorunuyor. Pedal markasi, cant, cant gobegi vs bu parcalar firma, kaliteli olmasina dikkat ediyorum ben. Shimano Tourney vites ve cin mali parcalardan yapilmis zilyon tane bisiklet var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 elma said: Beyler bunu düşünüyorum ne dersiniz? Hem yüksek bütçe istemiyor, hem 28", hem de fitness amaçlı alacağım arada ataşehirden caddebostana inerim vs. Bugün metro cash&carry'de gördüm, tekerler ince, rengi de hoşuma gitti. http://www.hepsiburada.com/liste/bisan-calves-28-erkek-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporbiscalves26&categoryId=27058700&SKU=SPORBISCALVES26 abi en azından bi acera felam olsun orta, arka, kolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar