Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 selam beyler bende zoom un x4 u var bios versionunu 2 kusurdan 3.2.4 update ettim fakat ettigin zamandan beri emule cok yavas cekmeye basladi gokhan modu kullaniorum hic bir ayar degistirmedim yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ahanda bu ne sorunu ya bende Zoom x4 alcaktım yarın gördügüm iyi oldu dandikmi bu modemler ?[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben memnunum x4ten. Dmz ayarını kapadım herşeyi 50 ile çekiyorum.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya beyler bakin simdi aklima geldi modem factory default lara donuyor fakat ben bir kagida not almisim 25 80 254 255 birde 67 inci portlar da acikmis ama benim internal ip im mi bilmiorum bilen arkadas var mi simdi cunku o portlar acik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dalamar birde soyle bir olay var manuel ip atadim o ip yi dmz enable yaptim ama bu seferde low id alior ne is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 en baba modem adsl d-link 500g ben onu kullaıyom[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoraX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dmz yi nereden kapatabilirim sürekli low id alıyorum ondan olablir mi[signature][hline]zoom X4 kullanıp high id alabilenler bana yardım ulaştırabilirlerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar