toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Anakart uzerinden ses ve ekran kartı kullanmak istiyorum. Ama ses kartını yuklememe ragmen sag alttaki volume yerinde x isareti var, sanki driver yokmus gibi davranıyor. ekran kartı icin de, vga adaptoru anakarta bagladıgımda monitor no signal diyip sleep'e geciyor. daha once onboard ekran kartını kullanmıstım ama. anakartın enerji sorunu falan olabilir mi? ses ve goruntu kullanamıyorum. bir ara pc kilitlenince kendi ekran kartımın fanının calısmadıgını gordum, dolayısı ile yuksek sıcaklıktan dolayı boyle bisey olabilecegini dusunerek onboard ekran kartını kullanmıstım. simdi onboard vga driver'ı silip tekrar yuklemeye calısıyorum, sistem gereksinimleri yetersiz gibisinden hata veriyor. driver da yuklenmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Anakartı yenileme amanı gelmiş sanırım .Hatta sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Sistem konusunda bilgi vermedim baslıkta ama. Neyse ses sorununu cozdum. Onboard vga driver'ı yuklenmiyor. Ama driver yuklenmese dahi monitorun sinyal alması gerek, cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar