Brook Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Daha önce 5-6 kere kazaadan film download ettim,indirdiklerimin 1 tanesi hariç diğerlerinde ses yoktu. Divx'de falan açtığımda filmin ses dosyası yok diyo. Ne gibi bi çözüm bulabilirim ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 svcd veya mpeq falandir onlar gerekli coecleri arat netten var, ben de cektim cok biliyorum :tup:[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? [Bu mesaj Volfied tarafından 25 Aralık 2004 09:54 tarihinde değiştirilmiştir]
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 AC3 yoksa onuda yükle[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
malcolmx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 http://www.divxplanet.net/download.php?act=show&sub=1
Brook Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 AC3 yükledim ve sorun halloldu,teşekkür ederim hepinize,en güzel sabahlarımdan birini yaşıyorum bu haftasonu.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ewt ben de de ses olmuo neden acba???
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kazaadan film download edilebiliomu?
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 günaydın.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 adam bulmuş yolunu neden yazıyosunuz ki halla :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Öne çıkan mesajlar