Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kablonet suanda patates'den farki yok hatta patates daha iyi cunku yiyebiliyorsun ama kablonet'i yiyemezsin... Burasi Türkiye Böyle Bağlantı Olacaksa bizi AB'ye degil ABC bile almazlar. Afrika birligine bile almazlar......[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende kablo kullanıcısıyım we su an herhangı bı sorunum yok..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Patates baglanti ile neler yapılır ? 1.Patates Haşlama 2.Yumurtali Patates 3.Patates Kızartmasi 4.Kumpir 5.Patates Öğreten 6.Patates Püresi 7.Etli Patates Afiyet Olsun Kablonet[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende var MSN acilmiyor... Oyun oynanmiyor... Siteler acilmiyor... (Yemek yapiyorum MODEM ile ) yemek listesi yukarida...[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Birde kendi ping'imi öğrenmek için hangi IP(İnternet Protol)ya ping atacam ???[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: zergling, 24 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Bende var MSN acilmiyor... Oyun oynanmiyor... Siteler acilmiyor... (Yemek yapiyorum MODEM ile ) yemek listesi yukarida... hauhaueh bende yarıldım BENDE KAFAYI YEDİM beraber yapalım yemek yardmıcı olurum sana yumurtaları bunun içine mi kırıyoruz ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Adam dolmus heralde dayanamamıs bosalt ıcını zerglıng[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kablonet ve Kumpir Gerekli Malzemeler: 1 adet Kablonet Modemi ; 1 kalıp tereyağ ; 1 kalıp kaşar ; ½ kase sucuk ; ½ kase sosis ; Yemeğin Yapılması ; Öncelikle kablonet'in yurtdışı bağlantısının gitmesini bekliyoruz. İyi pembelesinceye kadar kaynatiyoruz.. Sonra modem'i ortasindan ikiye ayrilmiyacak sekilde iyi kesiyoruz.. Kaşarımız rende yardimi ile rendeliyoruz. ve modemimizin içine serpistiriyoruz. sucuk ve sosileride serpistirdikden sonra tereyagını bir tava yardimi ile kızdırıyoruz. ve modemimizin üzerine bosaltiyoruz ve Modemimizi servise sunuyoruz.. Afiyet Olsun Zergling Usta[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Arkansis, 24 Aralık 2004 22:25 tarihinde demiş ki: said: zergling, 24 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Bende var MSN acilmiyor... Oyun oynanmiyor... Siteler acilmiyor... (Yemek yapiyorum MODEM ile ) yemek listesi yukarida... hauhaueh Buyur yukarida tarifi var bak cok guzel oluyor... Kumpir.. bende yarıldım BENDE KAFAYI YEDİM beraber yapalım yemek yardmıcı olurum sana yumurtaları bunun içine mi kırıyoruz ? [signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kablonet salatasi tarifi isteruk![signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kablonet Salatasi; Gereken Malzemeler ; 4-5 adet taze soğan , 1 öbek kablonet modem , 3 adet havuç , 5 adet domates , 1 tatlı kaşıgı tuz , 1 çay bardağı sirke , 1 çay bardağı zeytin yağı , Salatanın Hazırlanması ; Taze soğanlari ince ince doğrayın daha sonra modemi iyice yıkadıkdan sonra ince ince doğrayın bir boş salata kasesi içerisine doğradimiz modem ile soğanlari atiniz ve iyice karıştırınız. Bir rende yardimi ile havuçlarımızı rendeleyiniz ve kaseye ekleyiniz ve güzelce karıştırınız. Daha sonra domatesleri 8 parça olacak şekilde doğrayınız ve kaseye ekleyiniz. Sirke ile Zeytin yağınıda ve 1 tatlı kaşığı tuzu ekleyiniz .ilave ettindek sonra iyice karıştınız. Salatamız servise hazırdır... Afiyet Olsun Zergling Usta[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Şuan kablonet süper bence :D adsl baglantisi olanlara bakin bide ondan sonra konuuşun burda heühüe şuan adsl tamamne yok oldu gibi :D[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 devamlı gidip gidip geliyor benim kablo internetimde.1 haftadır böyle canım sıkılmaya başladı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 adsl = patates kombinasyonunuda rahatlıkla deneyebilirsiniz. hiç farkları yok...[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ADSL ciler alışık ama biz değiliz :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: SadButcher, 24 Aralık 2004 22:49 tarihinde demiş ki: ADSL ciler alışık ama biz değiliz :P KEsinlikle katılıyorum ;)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoraX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 su an adsl icq bile acamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 harbi patates ile kablonet arasinda nasil bir baglanti kurmaktir o oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 elmayla armut toplanmaz onu söylicektim. *!kaçar*[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 şu günlerde ttnette sorun var haberlerde bile çıktı.araştırıp konu açın lütfen!..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bence kablonet insanın kendine yakışanı giymesidir. *direk topuklar*[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ekmek arası Kablonet 1 vilyooonn...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 adsl patates gibi değil yani hiç olmazsa bende değil[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 şimdi yine iyi de dün hiç giremedim ne siteler açıldı ne başka bişi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Sorun duzeltıldı sanırım buyuk olcude[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar