RandGrith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaşlar Milli Güvenlik Dersinden Ödew Aldım Milliyetciligin Öz Ve Kısa OLarak Tanımı bulmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz Site olarak Ltfn..
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kendin yapmanı öneririm , siteden arama , kendi fikirlerini yaz ...Eminim hocanızda buu istemiştir . Milliyetçilik çünkü bilinmesi gereken bir kavramdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kahrolsun ABD Emperyalizmi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 www.odevsitesi.com www.odevonline.com www.odevkturk.com www.odevindir.com www.bedavaodev.com www.gencbilim.com www.turkstudent.net www.odevbul.net bunlardan birinde mutlaka bulursun ben hep buluorum.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ahanda benim yazmama gerek kalmadı Kobe yazmıs zaten[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: -DoruK-, 25 Aralık 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Kahrolsun ABD Emperyalizmi Beyler hemen siyaset ne iş yahu! Şu ülkede siyaset olmadan anlaşamayacakmıyız!
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 :tup:[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İdeolojilerinin arasında "her kitabı okumak insanı zehirler" "yabancı müzik dinlemek aşağılık kompleksi yaratır" kinimiz dinimizdir", "lidere itaat esastır, o ne diyorsa doğrudur" "kadının çokça özgürlük lafı etmesi zararlıdır" "en üstün ırk türk ırkı" "yaşamak savaşmaktır" gibi düşüncelerinin olduğunu duymuştum (gamextreme sözlük yalancısıyım)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Öne çıkan mesajlar