RandGrith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaşlar Milli Güvenlik Dersinden Ödew Aldım Milliyetciligin Öz Ve Kısa OLarak Tanımı bulmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz Site olarak Ltfn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kendin yapmanı öneririm , siteden arama , kendi fikirlerini yaz ...Eminim hocanızda buu istemiştir . Milliyetçilik çünkü bilinmesi gereken bir kavramdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kahrolsun ABD Emperyalizmi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 www.odevsitesi.com www.odevonline.com www.odevkturk.com www.odevindir.com www.bedavaodev.com www.gencbilim.com www.turkstudent.net www.odevbul.net bunlardan birinde mutlaka bulursun ben hep buluorum.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ahanda benim yazmama gerek kalmadı Kobe yazmıs zaten[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: -DoruK-, 25 Aralık 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Kahrolsun ABD Emperyalizmi Beyler hemen siyaset ne iş yahu! Şu ülkede siyaset olmadan anlaşamayacakmıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 :tup:[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İdeolojilerinin arasında "her kitabı okumak insanı zehirler" "yabancı müzik dinlemek aşağılık kompleksi yaratır" kinimiz dinimizdir", "lidere itaat esastır, o ne diyorsa doğrudur" "kadının çokça özgürlük lafı etmesi zararlıdır" "en üstün ırk türk ırkı" "yaşamak savaşmaktır" gibi düşüncelerinin olduğunu duymuştum (gamextreme sözlük yalancısıyım)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar