Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İlgilenen varsa lütfen Msn ile ulaşsın [email protected] Elimde SWG var kutulu falan char da iyi item da var gibi Linage 2 de bir char var level 36 abyss walker yollarında İkisinden birisi ile deişmek isteyen varsa vay anam ben eq2 sevmedim oynamam gibi bi mentalite içinde olan lütfen bana ulaşsın maddi durumlar iyi değil alamıyorum daha ekran kartı falan alcam yani çok işim var :) Saygılar , Teşekkürler vs. vs.[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) Msn : [email protected] ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ebayden bunları satıp yine ebayden almayı denesen ? daha rahat olur gibi senin için.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 E bay accountum yok bir account için uğraşacak ve onları takip edecek vaktim de yon ondan en rahatı buraya yazmak gibi geldi bana signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin [Bu mesaj Stalkerx tarafından 04 Aralık 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 dana soledin de yapmadik mi[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 07 Aralık 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yau ne'bleim üşendim seni de uuraştirmiim dedim :) keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar