Albert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Merhaba arkada$lar. Aver Media tv kartim var ve film kaydetme opsiyonu software'i icinde bulunmamakta. Filmleri kaydedebilecegim bir yontem onerebilir misiniz? Yada yeni software'ini indirsek boyle bir opsiyon bulabilirmiyiz icinde, fikri veya bilgisi olan var mi? Yada bir program onerebilecek gibi gibi..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 powerdirector.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 iuVCR diye süper bir program var ama crack'i olan versionlarını bulmak zor. Yoksa süper bir program. Birde Virtual VCR var sourceforge.net de olması lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: adonis, 23 Aralık 2004 04:14 tarihinde demiş ki: powerdirector. download.com dan buldum indiriyordum tam indirmeden bitti dedi dosyaya, calistirdiginda da hata veriyor ya.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 firefox mu kullanıyosun?[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hayir kullanmiyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evet arkadaslar indirebilen kullanisli bir film kaydedici program bilen varmi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar