Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ Şu işletim sistemine geçtikten sonra "New Folder with Selection" dan başka bir hayırlı kısayol/kolaylık bulamadım. Aksine hergün işimi zorlaştırmak adına bu angut sisteme tahammül etmekteyim. Yarattığı sorunun çözüm aşamaları bile yeni sorun. Windows un kıymetini bilememişiz. Ama bok atmak değil öğrenmemek ayıp diyerek, size sorayım. Allah ın adını verdim bunun bir hayrı var mı? birkaç resmi resize yapıp outlook ta maile eklemek, windowsta 1.78 saniye tutarken bu ebleh bana automator ile makro yazacaksın diyor. yada benim mail programımı kullan ama ondada resimleri mailin içine döşerim attachment olarak gönderemezsin diyor. photoshop kullanıcısı olarak ezberlediğim menü kısayollarını da elimde almış durumda. alt a basılı tutarak ezberlediğim bütün menü harfleri çöp. ki layer ı seç seçimi tersine çevir, seçimi büyüt, kes, yeni layer olarak tekrar isimlendir ve kopyalayı 3 saniyede yapabilen ben bunda amele gibi menü menü geziyorum. bilmiyorsanız da bi toprak atın üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 off efkar bastı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kusura bakmada bos konusuyorsun gibi geldi acikcasi, gimp indir kur , winde 1.78de yaptigin resizezi 0.78 de yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 RaidenXelRu said: kusura bakmada bos konusuyorsun gibi geldi acikcasi, gimp indir kur , winde 1.78de yaptigin resizezi 0.78 de yaparsin yok niye bakayım. resize için program indireyim peki. sonra? her çıkan sorun için program mı indireyim. 2 dosyayı rar layım diye ne indireyim, peygamber mi indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ son kaydedilen yere ulaşsın diye photoshop smart folder la uğraştım hadi, onun her sıçışında ne yapayım, bez mi indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ kurup her sorundan kaçayım diye thunderbird ü kurup, tüm mail imzalarını attachment olarak görünce, ne indireyim? interneti mi indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Senelerdir windows kullanan mac'e geçmesin zaten zorla mı geçiriyorlar? Nede daha hızlı iş yapiyorsan onda yap. Kısayolları da ALT tuşu ile değil Apple tuşu ile dene. Çalışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ windows tan dosya taşıdım diye, içeriğine dokunamadığında, fat32 yi mecbur ettiğinde, 4 gb tan büyük dosya kullanamadığım da ne indireyim. vallahi doluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bence os x kullanmayı öğrenmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Sequo said: Senelerdir windows kullanan mac'e geçmesin zaten zorla mı geçiriyorlar? Nede daha hızlı iş yapiyorsan onda yap. Kısayolları da ALT tuşu ile değil Apple tuşu ile dene. Çalışacaktır. ~ yok bilinen kısayolları dışında, windows ta alt a basılı tuttuğunuzda her menü için kullanabileceğin kısayol harfleri oluyor. yani kısayolu olmayan birşeye menü üzerinden klavye ile erişiyorsun. her programda da destekliyor. yani ister photosop ta kullan ister winrar da. mac de bunun karşılığı yok, en yakın karşılığı arrow key ler ile tıktık gezmek. mecburiyet konusunda da mecburuz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/287/704/18a/056/445/984/ce0/ce1/06c/d23/89_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 xlaidehlevar said: bence os x kullanmayı öğrenmelisin ~ işte ona çalışıyorum da, hakkaten işkence. tercih edilmesinin pratik bir sebebi olması gerek. yoksa bir insan evladı bunu sırf şekil için kullanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Grego said: RaidenXelRu said: kusura bakmada bos konusuyorsun gibi geldi acikcasi, gimp indir kur , winde 1.78de yaptigin resizezi 0.78 de yaparsin yok niye bakayım. resize için program indireyim peki. sonra? her çıkan sorun için program mı indireyim. 2 dosyayı rar layım diye ne indireyim, peygamber mi indireyim kardesim image resize icin windowsda napiosun allasen ? tabiki istedigin cozunurluge / kalite-kapladigialan spektrumunda secim sansi sunacak guzel bir prog kullanmak farz. gimp indirip kurucaksin imagelarla ilgili gorsel konularda toolboxinda hazir durucak. 2 dosya rarlayacaksan windowsda winrarsiz neyi rarliosun bilader de osx e bok atiosun ? format at windowsuna , hicbir program kurma oyle kullanmaya calis bak bakalim ne olucak. 10 dk sonra alip atarsin cope makinayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 RaidenXelRu said: Grego said: RaidenXelRu said: kusura bakmada bos konusuyorsun gibi geldi acikcasi, gimp indir kur , winde 1.78de yaptigin resizezi 0.78 de yaparsin yok niye bakayım. resize için program indireyim peki. sonra? her çıkan sorun için program mı indireyim. 2 dosyayı rar layım diye ne indireyim, peygamber mi indireyim kardesim image resize icin windowsda napiosun allasen ? tabiki istedigin cozunurluge / kalite-kapladigialan spektrumunda secim sansi sunacak guzel bir prog kullanmak farz. gimp indirip kurucaksin imagelarla ilgili gorsel konularda toolboxinda hazir durucak. 2 dosya rarlayacaksan windowsda winrarsiz neyi rarliosun bilader de osx e bok atiosun ? format at windowsuna , hicbir program kurma oyle kullanmaya calis bak bakalim ne olucak. 10 dk sonra alip atarsin cope makinayi ~ vallahi allah gönderdi seni. elimde dedim, bi fanboy gelsin dedim. bileydim başka birşey isterdim. windows ta ters tıklıyosun, TERS evet. SAĞ DEĞİL TERS. hatta dik açıyla. gönder diyorsun, outlook efendi sana soruyor boyutunu. sistemlerin programsız sıfır halleri değil mesele elbet. birde niye bok atmıyormuşum, tabiki atıyorum. senin temizleme ihtiyacı duymaman gerekir. kusura bakma da biraz boş konuşuyormuşsun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi okadar spesifik bir konudan bahsediyorsunku bir isletim sistemine bok atmaya yetecek bir arguman degil ... ters tiklayarak imaj gondermek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ ok daha basiti. menü kısayolları. bunun için program varsa da indiririm. kabul. hatta automator kullanmaya bile razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 menu kisayollari derken neyi kast ediorsun spesifik olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ herhangi bir windows tabanlı programda alt a basılı tutunca, menü altlarındaki bir harfin altına çizgi çekiyor. örneğin; file>menü1>menü2>menü 3 diye bir menüye alt + m + e + ü ( anahtarları attım, hangisinin altı çiziliyse o harf olacak ) 1-2 saniyede ulaşabiliyorsun. mac os da belirli kısayollar, yani işini hızlandırmak için daha derine inmiyor. haliyle her menüye bir kısayol uydurman gerekiyor. ha bunu bok atmak için söylemiyorum, varsa bir çözümü öğreneyim diye. e birader alt bırt bırt yapmak menüye kısayol atamaktan daha mı kısa dersen, evet daha kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Okadar karar vermissinki isletim sisteminin kötu olduguna, sorularinin cevabini alsan bile fikrin degismeyecek sanki. Hatim indir bence, vmware kur, icine de bi windows kur al hatim indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Esh said: ~ sahdausdhuas ddonanım gurusu auhsdhausdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Korax said: Okadar karar vermissinki isletim sisteminin kötu olduguna, sorularinin cevabini alsan bile fikrin degismeyecek sanki. Hatim indir bence, vmware kur, icine de bi windows kur al hatim indir ~ yok, içine windows kuracağım o olacak sonunda. hatta iyice hakaret olsun windows millenium kuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 mac windowstan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ metallica kill em all dan sonra bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar