logtrig Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Cihaz Amerika'dan geldi, ben 1-2 defa kullandım hiç bir falsosu yok. Alınalı 1 ay oluyor sanırım. Sıfır diyebiliriz. :) Burada 750tl galiba, tam da hakim değilim, ben maliyetine satmayı düşünüyorum. Önce kullanırım dedim, baştan çok da heves etmiştim tablet almaya, ama boşa hevesmiş, kullanmıyorum resmen kutusunda yatıyor. İsteyen olursa resimlerini de whatssapptan veya mail ile bir şekilde gönderirim. Fiyat: 470 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Arkadaşlar yok mu düşünen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Satmak istediğin cihaz için boşa hevestir yazarsan tabi ki satamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Benim için bir anlık hevesle alınmış bir cihazdı. Kullanmıyorum eksikliğini de hissetmedim, herkes için aynı şey olacak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Anlik bir hevesle bende bu postu tabletten yazıyorum. Parasıni ödemesem de satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar