pontipati Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Somon said: Somon said: valla öle ya galiba çevre yüzünden ayrıca takipçi fln almayın hiç twitter monster bot var 39 dolar 1 aylık proxylist alın 10 dolara 60 liraya fln onbinlerce üyelik olusturup takip ettirtin birbirinze hatta gidin 150 dolara full üyelik alın onbinlerce üyelik açıp takipçi satın yolunuzu bulun lol abi benim postlarım görünmüyor mu patide yöntemi yazdım kazandıgım milyonlardan bahsettim adam yok mu bunun bi yolu yazmış derme çapma adamın dedigi posta hey allam kardeş bilal e anlatır gibi anlatır mısın gireyim ben de bu işe 3-5 lira kazanayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 twitter'da takipçi olsa ne ya. mal gibi değil insan evladı gibi yazıyorsun genel kültürünü konuşturuyorsun, farklı açılardan bakıyorsun, milletin bir haber olduğu fikirlerini yorumlarını dile getiriyorsun 30 40 takipçin oluyor. bir tane sarışın karı resmi koyuyorsun mal gibi şeyler yazıyorsun. arkadan vermedim terk etti. özler sözler copy paste. ojem kırmızı. ne giysem kim bana giydirse. 5000 bin takipçi. sistem çökülmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar