Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Diğer oyuncularla beraber gidilen partylerde genelde eşyalar yaratığa en yakın oyuncunun adına düşüyor. Verilen dmg ye veya party ye bulunulan katkıya baglı olması gerekli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Heh yok oyle bir sey, tamamen random droplar. Eger loot istiyorsan tek basina solo yapicaksin missionlari. Aldigin henchmenlarda loot yer.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Party halindeyken çıkan loot daha iyi oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Loot bakimindan solo ile ayni, eger npc almazsan. Misal solo yaparken chestlerden partydeki gibi 4-5 item dustugu oluyor, ama npclerle yaparken missioni hic rastlamadim. Solo yaparken rare itemlarda buldum.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 solo yapmak da bayaa zor özellikle lvl sınırlaması varken şu anda hll olsun ben girdiğim 2. hftasında 20. levelken zar zor başa çıka biliodum yaratıklarla...[signature][hline]- Dowai - Mum dahil herşey dikilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar