Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 merhaba.. konunun basligi cok garip gorunuyor ancak baska sekilde nasil anlatacagimi bulamadim. simdi web sayfalarindaki kutulara(ornegin: username yazdigimiz yer yada arama yapmak icin yazdigimiz yer) 1 kere tikladigimizda alta dogru simdiye kadar yazdigin butun hersey cikiyor ya.. iste orada cikanlar nerede toplanir ve nasil silebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 temporary internet files altında her browser kendisi saklar. seçenekler > internet seçenekleri > geçmişi sil[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hazir arkadas thread acmisken bende bir sorunumu yazayim. arkadasin bahsettigi kutucuga goruntulemek istedigimiz web sayfa adresini yazdiktan sonra enter'layinca bir sure o web sayfasi donuyor. bu internetin civitmasindan once olmuyordu sizlerde de bu problem mevcut mu?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 web sitelerinden bahsetmiyorum.. senin soyledigin sadece internet explorer'in address kisminda gecerli olan birsey.. ben sayfalarin icindeki boxlarda cikan simdiye kadarr yazilmis herseyden bahsediyorum. ornegin hotmail'e girdiginde acc name kismina birsey yazamaya baslayinca direk arttan cikar ya yazmak istedigin sey eger daha once yazdiysan.. iste ondan bahsediyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 senin sorununu anladim da benim yazdigim kendi sorunumla ilgili ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Options > Content > Auto Complete buradan Clear Forms and Clear Password'e tıklayacaksın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hah aradigim buydu iste.. saol Oky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar