anil_selam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bikaç öneri istiyorum karakalem bir karakter çizerken portreden bahsetmiyorum herangi frp karakteri diyelim yüz hatlarını çizerken nelere dikkat etmem gerekiyo ? bikaç öneri alabilirmiyim herşeyini yapıyorum yüz berbat oluyo :([signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 öncelikle portre den bahsetmen gerekio eheh. insan suratını kafasını iyi bilmek lazım doğru yapabilmek için ya biri göstericek ya da okuyup öğrenicen, portre diye aratabilirsin.veya etrafındaki insanları çizmeye başlayabilirsin ki bence bu daha yavaş bi yöntem olur. bol pratik tabii :)[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 buradan ingresin son sayfaya kadar portre cizimleri var yararlanabilirsin .[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar