Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acill yardımmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar oyunun 280 mb lık dosya yı download ettim
knightonlineworld web adresindede account açtım oyunu kurdum patchleride start dedim server seçtim karekter seçtim başla dedim ama beni wimndows a attı bunun sebebi nedir acaba bana lütfen yardım edin bu oyuna başlamalayım
Mesaj tarihi:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, hatta junkies benim arkadaşımdır. Durumu şöyle açıklayayım arkadaşlar; Setup'ı download ediyoruz, gereken port'ları açıyoruz, oyunu açıyoruz, karakter yaratıyoruz, ufak bir ekranda bir uyarı veriyor şu an hatırlayamadığım ve son olarak loading ekranını bize yarım saniyelik gösteriyor ve oyun crash oluyor. Hiçbir uyarı vermiyor, hata log'larına bakıyorum, tertemiz. Burada Ares gibi server'lardan bahsedildiğini duydum, bizim bağlandığımız server'da Ares yok mesela. Başka bir topic'de verilen ip numaraları girdim server olarak, bu sefer de "invalid table" hatası verip, windows'a attı. Araştırmak için pek vaktim yok, paticik'te de bu işin uzmanlarının olduğunu biliyorum ve sizden yardım rica ediyorum, eminim bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da vardır. İyi günler herkese.
Mesaj tarihi:
e-Games versionunu mu kullanıyorsunuz?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
evet ama son öğrendiğim bilgiye göre e-games in server ları paralıymıs dün knightonlineworld.com dan 280 mb dosyasını ındırdım akşam deneyeceğimmm aldığım bilgi doğrumudur
Mesaj tarihi:
Doğrudur. Dün çektiğin dosyayı kur oyuna girersin.
:D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
Var abi.
Sarayımmı, eldemi yiycen? :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 24 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
Var abi.
Sarayımmı, eldemi yiycen? :-p

yigidi öldür,güzel espriyi yeme :D cok güldüm buna.
Mesaj tarihi:
Clan bi aralar herkez tartıştı kurulsun die ama bir birlik sağlanamadı.
Doğrusu kurulsaydı kalırdım xig'de.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...