Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Arkadaşlar bursada mtg oynayan varsa iletişime başlıyalım galiba bursada mtg ölü durumda.. oynayanlar yada oynayanları tanıyan varsa tel. msn .mail gibi şeyleri yazarsa sevinirim.[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 oyun pek tutulmadı heralde[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya ne bilyiim gerçi oynayan olmasa satan yerde deckler bitmezdi :D ama iletişim önemli[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 evet[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 varmı tanıdığın bursada mtg ci[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mlsfs[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ühühü[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ben varımda bursaya pek uğramıom..deckelerde istte ztn.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sen istanbuldamısın ? msn fln verirsen bursaya gelince yada decklerin eline geçince yaparız bişiler toplanıp ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bursaa oynayan var dıye bılıyorum burc sınemasının arka sokagında 60s rock cafe(tam adı buydu galıba.)da oynayanlar var(bn ankaraya gitmeden vardı en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eyw bi ara bakarım[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 gittim cafede varmıs mtg ci hatta turnuva bile olucak saolun ;)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bursada ralığın 2. haftas turnuva düşünülüo. hatta kamigava fln olsun diolar ama bursada kamigava set yokmuş. ehehe.. bursada kart satılan yer ezgi kitap evi Burç pasajında bursada oyun oynanan yer 60' cafe keyf kafenin altındaki izbe cafe burç pasajın arka yolunda arapşükrü tarafından girersen hemen arapşükrü sokağının çıkışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 biliyorum ya 1 2 kişi ile tanıstım 28 inde var bi turnuva işte kamigawa gelcekmiş sanırım bu hafta[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 haa ii ya belki bende 28 inde orda olabilirim. iiyi iyi. peki katılım durumu nasıl bizimkiler genelde "oh oh süper hadi yapalım" diyip sora sallarlar işi ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkadaşlar magic turnuvası 19 aralık pazar gününe alındı.Magic severleri bekliyoruz..... [email protected] icq:124549948 [Bu mesaj Edgewalker tarafından 28 Kasım 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bursada mtg ölü durumda diyen arkadaş sen kafanı kaldırıp da 60 lara bi uğra istiyorsan bu sıralar turnuwa hazırlığında olan kafede her çeşit oyuncu war. neyse cumartesi gelicekmissin 3 te inşallah kafedeki magic potansiyelini taşıyan insanlar gelirde sende Bursada mtg ölmüş sözünü yeniden düşünürsün...[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 heey allaam ya[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 varya 1 seneden fazla heralde "bursada magic'i yaygınlaştıralım aman turnuva olsun aman şu dandik kafede oturalım da magic oynamaya gelen olursa geri dönmesin" die uuraştık uuraştık ankaralara taşındık. turnuva da oldu 60's cafenin adı da duyuldu demek proplem bendeymiş. hayırlı turnuvalar. Siyah-Beyaz Cleric deck oyniyan varsa 1'e 3 veriorum :) [Bu mesaj sidd tarafından 03 Aralık 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sidd belkide senin we arklarının çabalarıyla olmuştur kendinde suç bulma biliyorsunki en çok emek werip uğraşanların isimleri pek anılmaz neyse turnuwaya gelebiliyorsan gel derim... 5.12.04 bugün toplantı war başka toplantı olursa yazarıs gelmek isteyen gelir[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 işalla güzel bi atraksiyon olur ozaman ne diyim. bu arada 19unda orda olma ihtimalim var. gelcek olursam, anıla filan isim yazdırtırım ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Beyler Sizden Bir tek sey rica erdicem 4 kart bekliyorum netten onlar gelirse extenden yoksa kamigawa yapak zaten toplantida konusuldu parasal nedenlerden dolayi cogumuz pre-build declerle kapismak istedik . umarim diger sehirlerdende gelenler olur. VEEEE her cesit artifactla ilgilenirim ozellikle mycosyst golem kendinize iyi bakin turnuvada gorusmek uzere...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 12.12.04 pazar 60lar kafede trade günü yapılacaktır[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 maalesef kartlarımı almadan gittim... ama en azından oyun oynayabildik... :) tabi ki yenildim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shivan_dragon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 turnuva extended formatında olacak galiba. bide 26 aralıkta olcak haberiniz olsun..[signature][hline]"It can only take place When the struggle between our children has ended Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love Love is THE DANCE OF ETERNITY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar