RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Merhabalar, Kadıköy Shaft Bar'ın alt katında yeni bir prova ve kayıt stüdyosu açtık. Önceleri bu stüdyo sadece grubumuza ait olur diye düşünürken, gerek içerisinin ekipman kalitesi, gerek akustik düzenlemeler stüdyonun işletilmeye de oldukça müsait olduğunu gösterdi. Hoyde bakalım diyerek böyle bir işe girişelim dedik. Ben direk ekipman listesini paylaşıyorum. Yolunuz düşerse, danışmak istediğiniz, sormak istediğiniz bir şey olursa ben genellikle stüdyodayım. Patidaş adama indirim de yapılır bilesiniz. Bass Amfisi Trace Elliot 7215 Combo 1x15 All Tube Gitar Amfileri Amfi 1 Fender Deluxe 1x12 All Tube 40 Watt Amfi 2 Fender Deluxe 3 1x12 All Tube 40 Watt Amfi 3 Jet City JCA50H 50 Watt All Tube 2x 6L6 + 5x 12AX7 Tube 4x12 Cabinet Amfi 4 Power AMP Marshall EL 34 50x50 4xEL34 2x ECC83 Pre Drivers ENGL Tube Preamp E530 Davul Tama Starclassic Performer B/B Birch&Bubinga - 10’’ Tom - 12’’ Tom - 14’’ Floor Tom - 22’’ Kick - 14’’ Star Classic B/B Snare - 14’’ Pearl Maple Snare - 14’’ Mapex Sledge Hammer Snare - Pearl Eliminator Twin Pedal - Tama Iron Cobra Single Pedal İstanbul Radiant – Mehmet – Agop - Masterwork Seri Ziller -İstanbul Radiant 16’’ Crash -İstanbul Mehmet Series 18’’ Crash -İstanbul Mehmet Series 14’’ Hi-hat -İstanbul Agop Series 20’’ Ride -İstanbul Radiant 10’’ Trash Hit -Masterwork 16’’ Crash -Masterwork 18’’ Crash -Masterwork 18’’ China Foto ve iletişim bilgileri için Sunburst Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar