WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Nilufer belediyesini seviyorum ya. CHP'denmis baskan da. Bursa'da sasılacak sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Eğer kanuni gösterim yapabileceğimiz 35 mm lik versiyonlara ulaşabilir isem gösterim işini haleldeceğim ama 35 mm lik filmlere ulaşamıyorum . Çevrenizde duyan bilen ilgilenen var ise kanuni 35 mm lik film bulabilrsek ben kendim kefilim yapacağım daha büyük etkinliği. Yeterki el verin yol gösterin. Elimden şimdilik bu kadarı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Chp bu Mustafa Bozbeyi aday gosterseydi keske ya, gerci gene Altepe secilirdi, huloogcu cok maalesef burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Arkadaslar , biliyorum bu 2 film çok yetersiz ve içinizde izlemeyen yoktur. Ama animasyon filmlerine yönelik Belediye Yönetiminin ilgisini yüksek seyirci sayısı ile toplayabilir isek bu filmlerin arkasını getirtebilirim . Bursa da olan arkadaşlar biletler 3-4 lira bişi olacak. Salonu doldurmaya çalışsak , Yardımcı olurmusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 vals ım bashir güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Destek verirseniz salon dolar ise bir sonraki film gösteriminde daha fazla film daha fazla gösterim .. daha eğlenceli olur .. Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Daha fazla bilgi versene ben gelirim i lav belediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 FSM Acıbadem hastanesinin ordan Beşevler istikametine geçiş yapın. Trafik lambalarından sola dönün sağ çarprazda kalan ara yolda Konak Kültür Evi Serdar Şafak Sahnesi var. Bu Salonda Film gösterimleri yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Anam iş yerimin dibi ^^ tamam uğrarım ben buraya beraber gidelim dersenizde uyarım öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahmet amcayı seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 howls moving castle ile princess mononoke olsa tekrar izlerim acımam kill la kill yayınlanırsa abonman alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar