Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hione o arkaplandaki takvim wallpaperın kendisinden mi yoksa ayrı bir program mı eğer programsa adını söylermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Benimde az once basima geldi.. Orc shaman'imla great lift'te dolasiyorum.. Karsima lvl 42 druid cikti ve benimle savasmak yerine ucurumdan atlamayi tercih etti..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bak asansör dedinde aklıma geldi. Bende ordan inerken özürlü bir paladin beni kesmeye çalışırken aşağı düşüp ölmüştü. :D Hatta freewind post taki asansörden platforma geçerken millet aşağı düşerdi hep. Ve o aşağıda 2389438294 tane kemik vardı. Daha sonra blizz amca düzeltti oraları.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar