Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 silencer da oyunu pek oynamamışsa , biz artık ne yapalım , StarCraft cd sini görmemişiz demektir :p Ama dragoon vs. tank olayına gelince bence dra alamaz hiçbi şekilde[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 genelde vulture ile birlikte kara combatlarında ustaca kullanıldığı taktirce çok can yakar. SCv ler ile full map kontrol ve push ilerleyen terran sağa sola turret koyarak önünü açar , dark tehlikesine karşı koyduğu turretler ile birlikte geniş alana yaydığı tankların arasından vulture larıyla vur kaç yaparak tank menziline sokabildiği dragoonları patlatır. ayrıca late game de tankın yanına goliath alınır ki buda carrier vs goliath combatı demektir. her halükarda tank terranın vazgeçilmez uniti. unitenin az basılan maçlardan bazıları tvz dir. Tank bu ezer ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 1 Dropship 2 tank la gosu nun biri bir rep. de baya dragon almıstı.. ou ındırırken onu bındırıo fılan bır acayıp mıcrolarla[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya ... neyse . dayanamadim . ne tankmis arkadas .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Dragoon vurmaz dropship'e. can havli ile kendini tanktan korumakla meşgul. 70 70 upgrade complete 75 75 el insaf...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antrhx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 asdas[signature][hline]en basta dogdum sonra buyudum sonra savasdım kendım ıcın savasdım sonra tuzaga geldım oldum sonra kendımı cehennemde buldum o benı secdı bana guc verdı ıntıkam ıcın sans verdı gerı geldım artık dunya benım cehennemım Spawn was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 NE dmek şimdi bu bu kadar sa acık post kasılmazki Post kasmayin rp yapın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar