Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Merhaba hepinize.. Arkadaslar Blizzard Downloader'da NetLimiter kullanarak upload kisitlamasi yaparsak(Max 2Kbps upload gibi) negatif bir durum ile karsilasirmiyiz? i.e: banlanmak gibi..(dc++ hublarinda oldugu gibi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sanırım o program netlimiter ı yemiyordu :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Netlimiter yememek gibi bir durum olacağını sanmıyorum :) Ban gibi birşeyde olamaz. Gayet rahat rahat kullanabilirsin. Çalışma şekli DC'den çok farklı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hmm.. o zaman download edip kurayim hemen.. bazen upload 12kbps'ye cikiyor ve download 0(sifir)laniyor ve bu durum beni sinir ediyor! :) zaten hafta sonu oynayamayacagim icin icimde bir burukluk var :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İyi buyur dene eğer olursa Benim arkadaşlarada öle tavsiye edeyim ben başka bi torrentan %70 ini aldım şu an. Ama netlimiter yemiyor :P diye biliyodum gerçekten[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben, Blizzard Downloader yani Blizzard'in offical download programindan bahsediyorum. // sanirim bunun torrent ile bir alakasi yok.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 24 Aralık 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Netlımıter yemez :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Evet biliyorum neden bahsettiğini olursa söleyiver bana :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 çokta güzel yiyor :) direk torrentini kullan daha iyi ben 50 ile çekmiştim bir günde bitmişti[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Blizzard downloader torrent kullanıyor, ve kullandığımız torrent dosyalarıda blizz DLer içinden çıkarılıyor zaten. Bizzat ben de yaptım oradan biliyorum :) Netlimiter direk bilgisayarın UL ve DL ile ilgiliendiği için programın yememek için yapacağı pek birşey yok. Bittorrent ile gayet yiyordu mesela.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben heralde sımdılerı baslasamgelecek hafta işallah :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 8-10 arasi indirirsen yaklasik 3 gunde biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ooo ii miş baslasam mı acaba ..? :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben 512 adsl ile 1 günde çektimdi tabi netlimiterla uploadi 4kb a indirmiştim (azureusla çekmiştim)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 downloaderin linki alabilirmiyiz ? yada torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 http://www.wowtorrents.de.vu/ Torrent'lar burada..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 buradan eu için en torentini çektim fakat çalıştıramadım.nasıl çalışacak bu dosya arkadaşlar?bilen varsa yardım edebilirmi?Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bir torrent client indirmeli, onun yardımıyla kullanmalısın. Forumlarda torrent diye aratırsan bir sürü başlık bulabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 heyyy saolun.. torrent için :)[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar