Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renk

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

said:
Darestan, 22 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
bi zaman gelcekki mavi destelerin önünde hçh diye kalıcaksın

counterspell rulz !

(tabi bi aralar fires of yavimaya deckim avrdı eheh counter filan işlemez öle şelere kırmızı-yeşil rulz aslında çaktırmayın :) )

sonuna kadar arkandayim kardes. senden benden baska maviden bahseden bi kisi daa gormedim.

bu arada mavi deste oynamak sab1r ister rockncoke.
su an zevk alarak oynadigim 2. destem (kirmizi + siyah sacrifical) atog + artifact. tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

ben kirmiziyla bulastim bu ise, hele casual play de secenekler sinirsiz oldugundan cook eglenceli seyler olabilir. yeni kartlar arasindan eglenceli ve kirmizi olarak; ronin houndmaster, glacial ray, akki avalanchers, zozu the punisher a bakabilirsin. etrafinda oynadiin elemanlar counter di falan kasiyosa main deck boil de koyarsin, scald da koyarsin hersey daha bi eglenceli olur :P

bu arada fires mono blue ya pek ustunluk saylayamamisti zamaninda, glacial wall, static orb, opposition, temporal adept donemin aktif ve insani oyundan sogutan kartlari olarak heryerdeydi :P [yavimaya barbarian i counterlamaktan baska sans yoktu o ayri ;D][signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...