BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yeni başlayacağımda hangi rengi önerirsiniz[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tamam yeşil seçtim..[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ne tür bi deste istediğine bağlı bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kırmızı ve beyaz iyidir ama yeşil zevklidir.[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 mtgo da kırmızı oynuyorum sanırım o desteyi alcam (speed schorch)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ben herzaman beyazı sevmişimdir. Ben olsam mirrodin'nin beyaz destesini alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bi zaman gelcekki mavi destelerin önünde hçh diye kalıcaksın counterspell rulz ! (tabi bi aralar fires of yavimaya deckim avrdı eheh counter filan işlemez öle şelere kırmızı-yeşil rulz aslında çaktırmayın :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aslında rakibine göre deck koyman lazım ortaya =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yenı baslıosan yesıl le basla cunku cok zewklıdır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Darestan, 22 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki: bi zaman gelcekki mavi destelerin önünde hçh diye kalıcaksın counterspell rulz ! (tabi bi aralar fires of yavimaya deckim avrdı eheh counter filan işlemez öle şelere kırmızı-yeşil rulz aslında çaktırmayın :) ) sonuna kadar arkandayim kardes. senden benden baska maviden bahseden bi kisi daa gormedim. bu arada mavi deste oynamak sab1r ister rockncoke. su an zevk alarak oynadigim 2. destem (kirmizi + siyah sacrifical) atog + artifact. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben kirmiziyla bulastim bu ise, hele casual play de secenekler sinirsiz oldugundan cook eglenceli seyler olabilir. yeni kartlar arasindan eglenceli ve kirmizi olarak; ronin houndmaster, glacial ray, akki avalanchers, zozu the punisher a bakabilirsin. etrafinda oynadiin elemanlar counter di falan kasiyosa main deck boil de koyarsin, scald da koyarsin hersey daha bi eglenceli olur :P bu arada fires mono blue ya pek ustunluk saylayamamisti zamaninda, glacial wall, static orb, opposition, temporal adept donemin aktif ve insani oyundan sogutan kartlari olarak heryerdeydi :P [yavimaya barbarian i counterlamaktan baska sans yoktu o ayri ;D][signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 beyler bi deck alıcam kagmiawa olabilir mirrodin olabilir hangi rengi önerirsiniz beni 2 hafta oyalayabilicek bi deck lazım bana...fazla zayıf olmasın ... teşekkürler[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben şimdilik speed scorch alcam (8th)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar