aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sizin dediginiz calismayi sevmekle alakali, sevdigin isi yapmakla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yok, mesala para sorun olmayacak. Ama çalışacaksın gibisinden bir şart koşsalar massive attack, iron maiden gibisinden her türden konserler düzenlerim galiba. Organize ederim. Bayağıda eğlenirim çalışırken. Hem organizasyon, hem final. Ama 30 yıl boyunca para biriktirsem de galiba ancak Hasan Cihat Örter'i falan çıkartabilirim sanırsam. O yüzden işini sevmek demek, biraz at gözlüğü takıp dünyanı daraltmak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hep tembel birisiydim uniden falnda 2.07 gano ile zoru zoruna bitirdim. Ama suan yaptıgım işi cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar