Sorj Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 evet Antalyadaki arkadaşlarla hem kaynaşma hemde turnuva yapmayı düşünüyorum.(sonunda kesin tanışacağız ama) Benim evde Little Fighter 2 Turnuvası yapıcaz.Gelmek isteyenlere duyurulur.Birinciye Everquest 1 i vericem (tabi beni yenebilirseniz nihohaha) Gelmek isteyenler varsa buraya mesaj bırakırlarsa cok mutlu olurum Turnuva sırasında Cips,su,meyve suyu felanda olacak Bence cok eğlenceli olacak beklerim...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla istanbuldayım güzel oyun ya gelmek isterdim[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 everquest 1 kurtarmaz, anca 2.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Up kaç gündür giremiyordum nete Bu arada eve net alıcaz eve alınca senlede oynarız merak etme woody le tek komboda enerjini yarıya indiririm :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar