Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Merabalar; ya simdi ben discman almaya karar verdim ya ( donanim bolumunde de tavsiye topikim var bakiniz :p ) ... Hani bu Dubai den bisiler geitrtme cilginligi vardi bi ara..Arama yaptm 1 sene once acilmis bi topik buldm ama bi daha acim dedim .. Discmanlerde o kdar fiyat farki olur mu? I-River alcam mesela .. daha once ordan dsicman tarzi bisi aldiniz mi ? Veya orda olan varsa I river imp 450 icin fiyat sorabilir mi :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Neden bi daha açayım haaaa ????!!??[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya orda T610 icin falm sormus.. muabbet arapca klavye midir muabbetine donmus... Bu arada tus takimi hem arapca hem latin harflerini icerio haberinz olsun :p ... Birinde gormstm dubai den aldim demisti[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben Kazakistan'dan 300$'a K700i getirttim. Telefon oraya Dubai'den gelmiş, muhakkak daha da ucuzdur.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Dubai'de daha ucuzdur ama bı suru zahmete katlanırsın...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Giden gelen varsa aldır, yoksa uğraşma derim ben.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 giden gelen var iste. bi tanidik orda isi var ayda 1 flm gidip gelio .. rica etsem alabilrse diye.. bi suru ugrasi var dedigin yasal sorunlar mi war ?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: W3r3wolf, 24 Aralık 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Ben Kazakistan'dan 300$'a K700i getirttim. Telefon oraya Dubai'den gelmiş, muhakkak daha da ucuzdur. ha bi de tr de ne kadardi ki aldigin zmn.. hani tahminen kacta kac kar etmisin die bakicam[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Dubaî'den alışveriş yaptım ama fiyatlar o kadar da ucuz değil.İstanbulda oturuyorsan Doğu Bank'tan alabilirsin güzel fiyata.Çünkü Dubai'de de bu tip yerler arayıp bulman gerekir ki fiyat farkı olsun.O da kasar biraz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 eweyt tanıdık falam çıkosa ancak yoksa yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tanıdık yoksa bekle bıraz turkıye den al[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 arkadaslar duydugum bi kac olayi anlatiyim size,1.si fiyatlar türklere pahali cünkü adamlar türklere pahalıya satıyolarmıs,oraya devamlı giden bir tanıdık dedi,ayrıca cogunlugu türkce konusmaya bile baslamıslar,o yüzden alacaksanız ahanda ben türkiyeden geldim felan diye cıkmayın ortaya,belli günler varmıs o günlerde gercekten cok ucuzluyomus,ayrıyeten ordan telefon alan bi tanıdıgın elinde patladı telefon arızalı cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bıde gumruğu fln da var bu ısın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 babam dubaıde yasıo ıstersen ordan sooruyum bı tam olarak ne ıstıosunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: puzzles, 24 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: babam dubaıde yasıo ıstersen ordan sooruyum bı tam olarak ne ıstıosunn? aa cidden iyi olur ya.. I-RIVER IMP 450 mp3 calarli discman bi de SONY D-NE10 un fiyatlarini merak ediyorum...babana zahmet olmazsa ordan soraiblrse ii olur.. orda yasadigina gore kaziklanmaz heralde nerde uucuzdr ii bilir :p Bi de bunlar bzm dogubank daki garantisiz cep tel leri gibi mi yani bi garantisi var mi faturali mi oluyo isler ... yoksa ver parayi al mali bozuk cikarsa gecmis olsun tarzi mi ?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar